Integritetspolicy

Känn dig trygg

Hos oss ska du alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter. Det är viktigt för oss att värna om ditt förtroende i allt vi gör, där är integritet och dataskydd inget undantag. När du kontaktar oss eller köper varor av oss måste vi be om dina personuppgifter för att kunna hantera ditt ärende.

Behandling av personuppgifter

Xshapes.se samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du genomför ett köp på vår webbplats, när du använder supporten eller när du har kontakt med oss på annat sätt. Informationen vi samlar in är nödvändig för oss när vi ska ingå ett avtal, samt för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjudanden.

Xshapes samlar även in och uppdaterar dina adressuppgifter via tredje parts-tjänster för adressuppdatering. Vi lämnar enbart ut de kunduppgifter om dig som behövs för att du ska kunna beställa, betala och få din vara levererad hem till dig.

Rätt till registerutdrag

Du har naturligtvis rätt att när som helst begära ett registerutdrag på de uppgifter vi samlat om dig. Du har även rätt att få dina uppgifter ändrade eller raderade om du så önskar.